Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Informatieplicht

12 februari 2019 - In het kader van de Wet Milieubeheer moeten organisaties de energiebesparende maatregelen nemen die ze binnen vijf jaar terugverdienen. Per 1 juli 2019 moeten de meeste organisaties dit ook registeren omtrent de informatieplicht. Sander Balk verteld hoe we dat doen bij Facilicom Energiemanagement.

De Informatieplicht voor bedrijven en organisaties treedt vanaf 1 juli 2019 in werking. Voor elke locatie die onder de energie-besparingsplicht valt, moet u informatie digitaal aanleveren. Uw locatie valt onder de informatieplicht als de locatie meer dan 50.000 kWh en/of 25.000m³ gas per jaar gebruikt. U dient inzicht te verschaffen in de mate waarin is voldaan aan de lijst met voor de locatie geldende ‘Erkende Maatregelen’. Uiterlijk 1 juli 2019 dienen organisaties met een energie-besparingsplicht de informatie aan te leveren. Daarna geldt dat u éénmaal per vier jaar geactualiseerde informatie moet aanleveren. Deze verplichting is geregeld in het Activiteitenbesluit. Voor organisaties die vallen onder de EED geldt dat zij op zijn laatst 5 december 2019 de informatie mogen aanleveren.

Terug naar overzicht
Deel deze vlog
Deel deze vlog
* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons