Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

ProWinko

Professionele facturering aan huurders dankzij EASy.

Investeerder ProWinko Nederland BV (ProWinko) beheert en belegt in vastgoed. Voor de recent duurzaam gerenoveerde locatie Bella Donna te Amstelveen maakt ProWinko gebruik van EASy voor de doorbelasting van de energiekosten aan de huurders. Daarnaast krijgt Prowinko zicht op de energetische en financiële prestaties van de warmtepompinstallatie. 

ProWinko Bella Donna

“We leveren maandelijks de meterstanden aan Facilicom en EASy transformeert de meterstanden tot energiefacturen voor de huurders en tot managementinformatie voor Prowinko. Ook ontvangt en controleert Facilicom de inkomende energiefacturen van o.a. het centrale opweksysteem. Door de combinatie van EASy en Centrale Factuur Verwerking door Facilicom hebben we grip op de energieadministratie en kunnen we kort na de oplevering al zien waar we moeten bijsturen op de centrale installatie. In begrijpelijk taal laat Facilicom zien waar de kritische punten liggen in de warmte- en koude opwekking en in het elektriciteitsverbruik van het gebouw. Ook zet EASy op de factuur wat de maandelijkse CO2 besparing is welke wordt gerealiseerd door de energiebesparende maatregelen zoals het warmtepompsysteem en zonnepanelen welke ProWinko tijdens de renovatie heeft geïnstalleerd. Hierdoor zijn huurders zich continu bewust van het duurzame gebouw welke zij huren en in staat de CO2 besparing met relevante stakeholders te communiceren” Aldus Estien Bicker, Asset Manager van ProWinko Nederland BV.

Ook een tevreden klant worden? Wij helpen u graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons

Vandaag besparen
onze klanten