Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Heuvelrug Wonen

Dankzij EASy zicht op technische prestaties en financiële resultaten opweksysteem.

Woningbouwcoöperatie Heuvelrug Wonen (Doorn) maakt gebruik van EASy. In 6 appartementencomplexen wekt Heuvelrug duurzame elektriciteit, warmte, warmtapwater en koude op voor haar bewoners. 
De prestatie van de totale installatie bepaalt het rendement van de investeringen.

“Facilicom Energiemanagement leest alle relevante energie meters uit en vertaalt de meetdata naar energiefacturen voor bewoners en managementinformatie voor de directie. Naast de energie die bewoners voor de eigen woning afnemen verwerkt Facilicom op de facturen ook andere kosten zoals glasbewassing en geleverde energie van de algemene ruimten. De bewoners krijgen speciaal samengestelde facturen welke afhankelijk zijn van de individuele woonsituatie. Facilicom kan per appartementengebouw, maar ook voor alle appartementengebouwen samen, een financiële en energetische managementrapportage opstellen waaruit blijkt of installaties de verwachte energetische en financiële rendementen halen. Dankzij de rapportages heeft Heuvelrug Wonen in een vroeg stadium verbeterpunten gesignaleerd en direct gepaste maatregelen genomen.” Aldus Mario Berends Projectmanager Heuvelrug Wonen.

Ook een tevreden klant worden? Wij helpen u graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons

Vandaag besparen
onze klanten

Mario Berends Heuvelrug Wonen

“Dankzij de rapportages heeft Heuvelrug Wonen in een vroeg stadium verbeterpunten gesignaleerd en direct gepaste maatregelen genomen”.