Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Achmea

Dankzij samenwerking op elk gewenst moment betrouwbare energiegegevens.

Achmea heeft dankzij de web applicatie van Facilicom  Energiemanagement op elk gewenst moment zicht op alle relevante energiegegevens zoals aantal aansluitingen, jaarvolumes energie, compleetheid ontvangen facturen en besparingspotentieel door aanpassen instellingen en implementatie energiebesparende maatregelen.

“Facilicom dient voor Achmea als centraal factuuradres. Zij ontvangt rechtstreeks via de geselecteerde energieleverancier de digitale energiefacturen. Facilicom verwerkt de energiefacturen in haar web applicatie en koppelt de jaarvolumes aan de gebouw specifieke kenmerken zoals bruto vloeroppervlak en het aantal werkplekken. Hierdoor ontstaat zicht op goed en slecht presterende locaties en kan Achmea zeer gericht maatregelen nemen. Daarnaast controleert de web applicatie of de energiefacturen correct en compleet zijn en neemt Facilicom gepaste maatregelen indien dat niet het geval is. Ook vergelijkt de web applicatie meetdata telemeters met de volumes zoals opgenomen op lever- en netwerkfacturen.

Facilicom heeft zicht op de gecontracteerde energietarieven, toekomstige mutaties en verwerkt al deze gegevens in de rolling forecast welke zij voor ons maandelijks opstelt. Hierdoor weet Achmea op elk gewenst moment wat de energiekosten voor de aankomende 24 maanden zijn. Ook rapporteert ze maandelijks wat de gerealiseerde energiekosten zijn en indien deze afwijken van het opgestelde budget wat de redenen zijn voor de afwijking.

Achmea gebruikt voor haar maatschappelijke jaarverslag de informatie welke de web applicatie van Facilicom genereert. Door de samenwerking is de benodigde tijd voor het generen van de benodigde data tot een minimum beperkt.  De controles welke Achmea door haar accountant laat uitvoeren laten zien dat de informatie welke de web applicatie genereert betrouwbaar is”. Aldus Theo Peters, Teammanager Huisvesting Achmea Facilitair Bedrijf.

Ook een tevreden klant worden? Wij helpen u graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons

Vandaag besparen
onze klanten

Theo Peters Achmea

Dankzij samenwerking op elk gewenst moment betrouwbare energiegegevens.