Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Wijziging naam in Ploos Energieverlening.

Aangezien Ploos van Amstel Milieu Consulting zich al enkele jaren voornamelijk richt op energie hebben we onze naam per augustus 2014 gewijzigd in Ploos Energieverlening.

Ploos van Amstel Milieu Consulting is in 1995 door Joop Ploos van Amstel opgericht. In 1997 kwam daar de huidige directeur Joost Ploos van Amstel als 5e medewerker bij. Op dat moment was Ploos met name bezig met het opzetten van retournamesystemen voor afgedankte producten zoals televisies, koelkasten en vlakglas. Andere onderwerpen waar Ploos toen druk mee was waren productgerichte milieuzorg, green marketing, duurzaam inkopen en ecodesign. Allemaal onderwerpen welke goed aansloten bij de naam Ploos van Amstel Milieu Consulting.

Anno 2014 is Ploos enkel bezig met energie gerelateerde onderwerpen en helpt zij haar klanten bij het creëren van grip op energie en het aantoonbaar terugdringen van het energiegebruik en gerelateerde kosten. Daarvoor gebruikt Ploos de door haarzelf ontwikkelde web applicatie “bespaar” en andere door haar ontwikkelde online energiediensten zoals factuurcontrole, de energiebenchmark en het online berekenen en presenteren van het besparingspotentieel. Vandaar dat het woord Milieu in de bedrijfsnaam niet meer aansluit.

Daarnaast levert Ploos online energiediensten i.p.v. losse consultancy uren. Het komt wel voor dat Ploos op uurbasis werkt, maar meestal factureert Ploos op basis van geleverde oplossing. Vandaar dat het woord Consulting niet meer past in de bedrijfsnaam. Tot slot is Ploos van Amstel wel erg lang, zeker indien Joost Ploos van Amstel van Ploos van Amstel Milieu Consulting een pitch mag houden. Zijn tijd is om nadat hij zich heeft voorgesteld.

Hierdoor sloot de oude naam om meerdere redenen niet meer aan op de actualiteit. Vandaar dat het wijzigen van de naam een logische keuze is. De gekozen naam is dat allerminst. Ploos heeft veel partijen geconsulteerd om een gepaste naam te bedenken. Veel namen hebben de revue gepasseerd, maar geen enkele gaf goed weer wie Ploos echt is.

Uiteindelijk heeft Ploos een eigen woord moeten ontwikkelen om duidelijk te maken wie ze is en wil zijn. Het woord Energieverlening in de naam is een nog niet bestaand woord, maar geeft goed aan dat het dienstverlening op energiegebied betreft en sluit aan bij het innovatieve karakter van Ploos en de door haar ontwikkelde diensten. De toevoeging “grip op energie” maakt direct duidelijk wat klanten van Ploos mogen verwachten; professionele medewerkers, solide systemen, intelligente modellen, en daardoor online benaderbare en betrouwbare informatie. 

Naar nieuwsoverzicht
Zorgeloos Verduurzamen

Zorgeloos Verduurzamen

Informatieplicht

Informatieplicht

Meer weten over Facilicom Energiemanagement? Wij helpen u graag!

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Klik hier