Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Sustainable Development Goals

De missie van Facilicom Group is om samen te werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daarom is het eigenlijk niet meer dan logisch om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties hierbij als leidraad te nemen. Er zijn ook andere redenen om als Nederlandse organisatie de doelen te omarmen. In een recent onderzoek naar de toepassing van Sustainable Development Goals in Nederlandse organisaties noemt PwC maar liefst elf redenen. Zo creëren de doelen van de Verenigde Naties een gemeenschappelijke taal om over de maatschappelijke rol van ondernemingen te rapporteren. Daarnaast creëert de zoektocht naar oplossingen voor de problemen achter de doelstellingen mogelijkheden om nieuwe producten en diensten op de markt te brengen. Ook stimuleert de inzet op de Sustainable Development Goals sectoroverstijgende samenwerkingsverbanden en publiek-private partnerships. Bovendien ligt er een uitgelezen kans om als onderneming verantwoordelijkheid te nemen. Dit zijn voor Facilicom Group allemaal extra redenen om met de werelddoelen aan de slag te gaan - een motivatie die hopelijk vele andere bedrijven zullen volgen.

Vooral de inzet op gezondheid, welvaart, inclusiviteit, duurzaamheid en veiligheid, die centraal staat in Sustainable Development Goals 3, 8 en 11, sluit nauw aan bij onze kernactiviteiten - en onze missie om samen te werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Lees hier hoe we daarmee in 2018 aan de slag waren.

Monica Gaastra en Jesper Kloeke - Facilicom

De CO2 Prestatieladder op het FMN - Facility Management Nederland

Invoering NTA 8800 - Check (de waarde en geldigheid van) je label!

Invoering NTA 8800 - Check (de waarde en geldigheid van) je label!

Meer weten over Facilicom Energiemanagement? Wij helpen u graag!

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons