Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Ploos introduceert nieuwe dienst DOE-MEE.

Met DOE-MEE weten organisaties op voorhand hoeveel energiekosten zij gaan besparen. Hierdoor is de kans dat energiemanagement alleen maar geld kost voorbij.  

De markt heeft in toenemende mate behoefte aan concrete ondersteuning bij energiebesparing i.p.v. hulpmiddelen welke zij zelf moeten gebruiken om energiebesparing te realiseren. Daarnaast wil de markt niet betalen indien niet op voorhand bekend is dat het zeker geld oplevert. Vandaar dat Ploos de nieuwe dienst DOE-MEE heeft geïntroduceerd. DOE-MEE staat voor Duurzame Ontzorging Energie-Met Elkaar Energiebesparen. In geval van DOE-MEE treedt Ploos op als centraal factuuradres, ontvangt alle energiefacturen rechtstreeks van de energieleveranciers en verwerkt ze in haar web applicatie. De web applicatie controleert ingevoerde facturen en indien aan de orde vordert Ploos teveel betaalde bedragen terug. Daarnaast zorgt Ploos dat haar klanten door actieve energie-inkoop geld besparen. Tot slot ontvangt Ploos dagelijks de data van slimme meters, presenteert en analyseert de meetdata via haar web applicatie en adviseert haar klanten op het gebied van instellingen. Doordat Ploos haar klanten in homogene groepen indeelt is duidelijk wat binnen de branche normaal en haalbaar is en kan Ploos haar klanten zeer gericht adviseren. Vandaar dat Ploos organisaties welke gebruik maken van DOE-MEE op voorhand durft te garanderen wat zij gaan besparen. Indien Ploos minder besparing realiseert zal Ploos naar rato crediteren. Hierdoor halen organisaties welke gebruik maken van DOE-MEE altijd een positief resultaat. 

Naar nieuwsoverzicht
Zorgeloos Verduurzamen

Zorgeloos Verduurzamen

Informatieplicht

Informatieplicht

Meer weten over Facilicom Energiemanagement? Wij helpen u graag!

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Klik hier