Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Ploos introduceert intelligent Energie Afreken Systeem, EASy

EASy combineert data gegenereerde energiefacturen met locatie- en branche specifieke kenmerken om toegevoegde waarde te leveren zoals berekenen besparingspotentieel.  

Ploos heeft de kennis welke zij heeft ontwikkeld met het bouwen van haar web applicatie en gerelateerde diensten zoals Centrale Factuur Betaling en de energiebenchmark gebruikt om EASy te ontwikkelen. Op dit moment komen de meeste energieleveranciers niet verder dan het factureren van geleverde energie, en dat gaat dan nog vaak erg fout. Ploos ziet het foutloos factureren als vanzelfsprekend, maar biedt daarnaast additionele diensten welke klanten zeer waarderen. Zo kunnen afnemers energie alle facturen, overeenkomsten en gewenste rapportages via de web applicatie van Ploos digitaal benaderen. Daarnaast toont de web applicatie hoe afnemers energie presteren t.o.v. branchegenoten en wat het actuele besparingspotentieel is door factuurcontrole, aanpassen gecontracteerde vermogen, energiebelasting, energie-inkoop, aanpassen instellingen en het implementeren van energiebesparende maatregelen. Ook kan de web applicatie van Ploos gegenereerde energiefacturen controleren zodat afnemers energie kunnen zien dat ze gegarandeerd zeker correct energiefacturen ontvangen.

Ploos levert EASy aan organisaties welke (duurzame) energie leveren zoals gas, elektriciteit, koude en warmte aan afnemers van energie. 

Naar nieuwsoverzicht
Zorgeloos Verduurzamen

Zorgeloos Verduurzamen

Informatieplicht

Informatieplicht

Meer weten over Facilicom Energiemanagement? Wij helpen u graag!

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Klik hier