Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Ploos Energieverlening onderdeel van Facilicom Services Group

Ploos Energieverlening is vanaf december 2015 onderdeel van Facilicom Services Group. Hiermee stellen wij onszelf nog beter in staat om meer bedrijven grip op energie te bieden, meer organisaties te helpen met besparingen op energiekosten en minder CO2 uit te stoten. We zijn trots dat een internationaal opererende organisatie samen met ons, de wereld een stukje groener wil maken.

 

Facilicom

Facilicom Services Group is al bijna vijftig jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en neemt u alle facilitaire zorg uit handen. Op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Facilicom levert u op vrijwel elk terrein de juiste facilitaire diensten. We houden uw pand schoon, zorgen voor alle veiligheid, maken elke dag een smakelijke lunch voor uw medewerkers, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Ook bouw, verbouw, renovatie - inclusief de installatietechniek - en onderhoud van panden kunt u aan ons toevertrouwen.

Facilicom telt ruim 30.000 medewerkers en is actief in Nederland, BelgiëFrankrijk en Engeland. De activiteiten van Facilicom zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies.

Heeft u vragen over bovenstaande, of wilt u weten wat Ploos en Facilicom nog meer voor u kunnen betekenen? Dan horen wij dit natuurlijk graag.

Naar nieuwsoverzicht
Zorgeloos Verduurzamen

Zorgeloos Verduurzamen

Informatieplicht

Informatieplicht

Meer weten over Facilicom Energiemanagement? Wij helpen u graag!

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Klik hier