Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Informatieplicht

Informatieplicht energiebesparende maatregelen

De wet verplicht locaties die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas per jaar verbruiken om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder te treffen. Per 2019 komt daar de informatieplicht voor betreffende locaties bij. Als uw organisatie onder de informatieplicht valt moet u uiterlijk 1 juli 2019 aan het bevoegd gezag rapporteren welke energiebesparende maatregelen u heeft getroffen. Het betreft energiebesparende maatregelen welke staan op de Erkende Maatregelenlijsten met een terugverdientijd van vijf jaar of minder. Organisaties moeten vanaf juli 2019 om de vier jaar het bevoegde gezag informeren over de genomen maatregelen.

Bedrijven met EED-audit

De informatieplicht geldt ook voor organisaties welke moeten voldoen aan de EED en elke 4 jaar een energie auditrapport laten opstellen. Ook hier zijn de Erkende Maatregelen het uitgangspunt.

Uitzonderingen informatieplicht

Bedrijven in de glastuinbouw die deelnemen aan het CO2 vereveningssysteem, deelnemers aan het Europese Broeikasgas Emissiehandelssysteem, type C-bedrijven en deelnemers aan het convenant Meerjarenafspraken energie-efficiëntie (MJA3) zijn vrijgesteld.

Facilicom Energiemanagement

Voor klanten welke gebruik maken van onze energiediensten zoals het opstellen van een Erkende Maatregelen Scan zorgen wij dat zij voldoen aan hun informatieplicht. U blijft uiteraard zelf verantwoordelijk of en in welk tempo u de erkende maatregelen implementeert.

 

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons

Vandaag besparen
onze klanten

Brochure

Vrijblijvend brochure aanvragen

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.