Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Factuurverwerking

Facilicom Energiemanagement kan voor de energiefacturen dienen als centraal factuuradres (Centrale Factuur Verwerking, CFV). Na ontvangst scant Facilicom de energiefacturen en zet ze binnen 3 werkdagen digitaal door naar de klant waarna de klant de energiefacturen zelf betaalt. Hierdoor beschikt Facilicom altijd over actuele facturen en kan Facilicom de klant nog beter informeren.  

Facilicom rapporteert per kwartaal of zij alle facturen en voorschotten heeft ontvangen en of de kosten binnen budget blijven, of juist niet. De klant kan op elk gewenst moment de status via de web applicatie bekijken. Ook kan Facilicom het totale betaalproces overnemen (Centrale Factuur Betaling, CFB).

Facilicom stelt dan samen met klant het jaarbudget energie op en stuurt maandelijks 1 voorschotfactuur inclusief onderbouwing op locatieniveau. Door deze werkwijze ontvangen klanten maar 1 factuur per maand i.p.v. vele tientallen. Jaarlijks ontvangt de klant een heldere rapportage met daarin op locatieniveau alle betaalde energiefacturen/voorschotten, door Facilicom geïncasseerde voorschotten en het verschil daartussen. Alles is via de web applicatie controleerbaar.

Alle financiële middelen lopen via een door Facilicom hiervoor speciaal opgerichte stichting derdengelden waardoor de energiebudgetten van de klant en het werkkapitaal van Facilicom niet vermengen. Facilicom heeft hiervoor een ontheffing van De Nederlandse Bank ontvangen. 

Meer informatie over factuurverwerking? Wij helpen u graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons