Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Energielabel voor kopers gebouwen

Energielabel voor kopers gebouwen

De eisen die de overheid stelt aan de energielabels voor gebouwen beïnvloeden het rendement van het vastgoed enorm. In 2023 moeten alle kantoren minimaal een C-label hebben en in 2030 zelfs een A-label. Aangezien veel gebouwen niet aan deze eisen voldoen, zijn grote investeringen noodzakelijk. Weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Weet wat u te wachten staat

Op dit moment is het gebruikelijk dat de verkopende partij een energielabel laat opstellen, puur om te voldoen aan de eis dat bij verkoop van het gebouw een label aanwezig is. Voor de betekenis van dit label is minder aandacht, en u krijgt geen realistische weergave van de energieprestaties van het gebouw. En dus weet de koper niet weet welke investeringen hij zal moeten doen in energiebesparende maatregelen om aan wetgeving te voldoen.

Kennis bij onderhandelen gebruiken

Wanneer u als koper zelf het label laat opstellen, heeft u inzicht in de financiële consequenties van de wettelijke energieverplichtingen in 2023 en 2030. Deze kennis komt u van pas bij het onderhandelen over de aankoopprijs en het vaststellen van het te behalen rendement. 

De touwtjes in eigen handen nemen en direct weten wat u kunt besparen? Wij informeren u graag!

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons