Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Energielabel voor gemeenten

Energielabel

CO2-reductie en besparingen beginnen met inzicht in de energieprestaties van uw gebouwen. Al meer dan tien jaar is de gemeente verplicht om energielabels te laten opstellen voor haar gebouwen. Daarmee bereikt zij het gewenste inzicht in de energetische prestaties. Na tien jaar is het energielabel toe aan een verplichte actualisatie. Normaal gesproken is dat arbeidsintensief en kostbaar. Dankzij onze werkwijze is dat niet nodig.

Meer efficiëntie met webapplicatie

Hierbij bezuinigen we zeker niet op de kwaliteit van het label. Wel pakken we het proces efficiënter aan en zorgen we voor doorlopend inzicht in de energieprestaties van de gebouwen en in de maatregelen die nog genomen moeten worden.
Facilicom meet eenmalig de gebouwen door en zet de gegevens van de door haar opgestelde energielabels in haar webapplicatie. Bij het actualiseren van de energielabels is daardoor alle opnamedata nog aanwezig. Op het moment dat uw gemeente haar labels moet actualiseren hoeft u enkel de door u genomen energiemaatregelen door te geven en de applicatie genereert de nieuwe labels.

Besparen voor meer duurzaamheid

Hierdoor bespaart u veel geld dat de gemeente kan gebruiken voor het doorvoeren van nieuwe duurzaamheidsmaatregelen. Daarnaast heeft u altijd zicht op openstaande maatregelen. En u kunt deze eenvoudig koppelen aan het Meer Jaren Onderhoudsplan (MJOP). Zo maakt u optimaal gebruik van natuurlijke momenten om maatregelen door te voeren.

Meer informatie? Wij geven u graag advies.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons