Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Energie-inkoop

Niet de hoeveelheid energie, maar het moment van inkoop heeft de grootste invloed op het energietarief. De Energie Inkoop Monitor (EIM) vergelijkt dagelijks de gecontracteerde energietarieven t.o.v. de dan geldende markttarieven en laat de financiële consequentie zien na afloop van de gecontracteerde termijn. 

In geval van EIM kan Facilicom Energiemanagement als gesprekspartner voor de energieleverancier en/of inkoopadviseur optreden. Facilicom streeft ernaar dat de klant met haar levertarief goedkoper uit is dan de op dat moment geldende markttarieven. Facilicom vergelijkt de gecontracteerde tarieven van de klant met de zogenaamde slaperstarieven welke Essent, Nuon en Eneco op het moment van levering in de markt hanteren voor vergelijkbare energiesoorten. De klant is vrij welke partij voor haar de energie inkoopt. 

Facilicom kan desgewenst de klant begeleiden bij het inkopen van energie, maar dit is niet noodzakelijk. Afhankelijk van verschillende factoren zal Facilicom samen met de klant de inkoopstrategie bepalen (veel of weinig risico, variabele of vaste tarieven, etc.). Facilicom heeft een model ontwikkeld waarmee zij verschillende inkoopstrategieën o.b.v. werkelijke markttarieven, in te kopen volume en eigen dag-nacht verhouding met elkaar kan vergelijken.

Voor organisaties die ”gewoon” een scherp tarief willen en beseffen dat niets doen geld kost, kunnen klanten aansluiten bij de door Facilicom geselecteerde energie leveranciers.

Meer informatie over energie-inkoop? Wij helpen u graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons