Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Compliance

Organisaties moeten in toenemende mate voldoen aan geldende wet- en regelgeving op energiegebied. Facilicom Energiemanagement heeft al deze energie gerelateerde wetten in haar web applicatie opgenomen waardoor klanten altijd zicht hebben op waaraan zij moeten voldoen.

Door het vullen van checklists in de web applicatie van Facilicom ontstaan per vestiging activiteiten die de klant moet (laten) opvolgen. Het invullen van de checklists en het opvolgen van de activiteiten is de verantwoordelijkheid van de aangewezen gebouwbeheerder(s) per vestiging.

Facilicom presenteert overzichten en rapportages via haar web applicatie in de vorm van een Key Performance Index (KPI) en een wet- en regelgeving lijst per vestiging. Al deze overzichten zijn onderdeel van de Compliance and Risk Tool (CRT) en levert Facilicom als digitale rapporten via haar web applicatie. In samenspraak met de klant bepaalt Facilicom welk type bewaking er nodig is met betrekking tot gewijzigde wetten en regels.

Meer informatie over compliance? Wij helpen u graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons