Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Budgetneutraal

Veel organisaties kunnen door het implementeren van energiebesparende maatregelen energie en kosten besparen, maar doen dat niet. Meest voorkomende reden is het ontbreken van budget. Indien organisaties kiezen voor onze dienst Zero Budget Sustainability (ZBS) kunnen zij het bestaande energie-exploitatiebudget zodanig herstructureren dat organisaties de energiebesparende maatregelen kostenneutraal kunnen implementeren.

Budgetneutraal

Bij ZBS krijgt  Facilicom maandelijks de beschikking over 100% van het energie-exploitatiebudget. Deze 100% gebruikt Facilicom bij aanvang van de dienst om de energieleveranciers te betalen. Facilicom zoekt vervolgens met de klant een financier en begeleidt de implementatie van de energiebesparende maatregelen. Door de maatregelen daalt het energiegebruik, maar Facilicom blijft 100% van het oorspronkelijke energie-exploitatiebudget factureren. De organisatie gaat dankzij de geïmplementeerde maatregelen minder energie gebruiken en Facilicom gebruikt het daardoor bespaarde bedrag om de financier van de energiebesparende maatregelen te betalen. Deze structuur blijft bestaan totdat de energiebesparende maatregelen zijn afbetaald. Hierdoor is de organisatie in staat door inzet van  het bestaande energie-exploitatiebudget energiebesparing en reductie van CO2-uitstoot te realiseren. Ook kan de organisatie dezelfde structuur gebruiken  om zelf duurzame energie op te wekken.

Meer informatie over budgetneutraal? Wij helpen u graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons
Brochure

Vrijblijvend brochure aanvragen

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.