Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Zorg

Duurzaamheid krijgt in het zorgdomein vaak nog niet de aandacht die het zou moeten krijgen.

Zorginstellingen hebben het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Veel organisaties hebben moeten bezuinigen, zijn gefuseerd en hebben zich gericht op het optimaliseren van het leveren van goede zorg tegen zo min mogelijk kosten. Maar hoe je het ook wendt of keert: de aandacht voor een duurzame bedrijfsvoering moet de komende jaren sterk toenemen.  

Zorg

Hoe een zorginstelling het duurzaamheidsthema insteekt, hangt af van haar visie. Gaat zij de komende jaren alleen maar voldoen aan de wet milieubeheer, of wil zij in the lead zijn en verder vooruit kijken waardoor zij nu geen maatregelen treft die over een aantal jaren halve maatregelen blijken te zijn? Facilicom helpt zorginstellingen bij; het vaststellen van het energiebeleid, het bepalen van concrete doelstellingen, het berekenen van de financiële consequenties alsook het aanreiken van concrete hulpmiddelen om de doelstellingen daadwerkelijk en aantoonbaar te realiseren. Zo gebruiken zorginstellingen onze webapplicatie waar alle relevante informatie zoals meetdata, energiefacturen, energiebesparingsplannen en de erkende maatregelrapporten bij elkaar komt. Ook helpen wij bij het opstellen van het wettelijk verplichte vierjaarlijkse energie auditrapport en de jaarlijkse interne audit. Hierdoor voldoet u altijd aan de wet milieubeheer en EED.

Vandaag besparen
onze klanten

Wat kan uw organisatie besparen? Wij berekenen het graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons