Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Woningcorporaties

Dankzij www.mijn-energiefactuur.nl krijgen u en uw huurders zicht op hun energiekosten en grip op de energieadministratie en warmtewet.

Veel woningcorporaties leveren comfort (koude en/of warmte) en warm tapwater aan huurders, en verzorgen zelf de bijbehorende administratie. Dit is een branchevreemde activiteit welke afleidt van de corebusiness. Facilicom Energiemanagement is de specialist in het uitvoeren van het totale factuurproces. 

Woningcorporaties

Woningcorporaties die energie leveren versturen normaal gesproken enkel een hardcopy factuur. Dankzij www.mijn-energiefactuur.nl is de facturering geheel gedigitaliseerd. Ook toont het alle relevante informatie zoals de leverovereenkomst en (oude) facturen. U kan indien gewenst ook de inkomende energiefacturen van het centrale opweksysteem door onze webapplicatie laten controleren. De webapplicatie koppelt de volumes van de inkomende facturen aan de geleverde energie zoals opgenomen op de energiefacturen. De webapplicatie vergelijkt de inkomende energie met de geleverde energie en berekent de effectiviteit (COP) van het systeem. Hierdoor heeft u altijd zicht op de effectiviteit en het rendement van het collectieve opweksysteem en of deze presteert zoals vastgelegd in de warmtewet.

Vandaag besparen
onze klanten

Mario Berends Heuvelrug Wonen

“Dankzij de rapportages heeft Heuvelrug Wonen in een vroeg stadium verbeterpunten gesignaleerd en direct gepaste maatregelen genomen”.

Wat kan Facilicom voor uw organisatie betekenen? Wij bespreken het graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons