Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Vastgoed

Alle wettelijke verplichtingen op het gebied van CO2 reductie hebben grote invloed op het rendement van het bestaande vastgoed.

In 2023 moeten alle kantoren beschikken over een C label. In 2030 moeten alle label plichtige locaties beschikken over een A label en 49% minder CO2 uitstoten. Aangezien veel bestaand vastgoed niet voldoet aan deze verplichtingen zijn op korte termijn flinke investeringen nodig.

Vastgoed

Banken hebben grote bedragen gereserveerd om te investeren in het verbeteren van de labels voor bestaand vastgoed. Financiers van het vastgoed lopen grote financiële risico’s indien gebouwen niet op tijd voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Wat opvalt is dat meestal de verkoper van een gebouw zo goedkoop mogelijk een label laat opstellen in plaats van de kopende partij. Dat is vreemd aangezien de koper van het gebouw het financiële risico loopt indien hij een gebouw koopt welke nog niet voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Door naast het energie label ook een zogenaamd maatwerkrapport op te laten stellen krijgt u inzicht in welke maatregelen noodzakelijk zijn om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen inclusief bijbehorende kosten en baten. Zo heeft u zicht op het uiteindelijke rendement van uw locatie/vastgoedportefeuille.

Facilicom helpt u van A tot Z om uw vastgoed tijdig en budgetneutraal te laten voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Zo kunnen wij samen met u beleid, doelstellingen en strategie ontwikkelen alsook energie labels en maatwerkrapporten opstellen. Ook het doorbelasten en administreren van energiekosten in Multitenant gebouwen behoort tot de mogelijkheden. Graag zijn wij uw partner in CO2 reductie.

Vandaag besparen
onze klanten

Wat kan Facilicom voor uw organisatie betekenen? Wij bespreken het graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons