Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Onderwijs

Ook scholen moeten zorgen dat hun locaties voldoen aan de wettelijke verplichtingen zoals 49% CO2 reductie en A labels in 2030.

Veel scholen maken gebruik van oude locaties welke nog niet voldoen aan geldende wetgeving. Bijkomend probleem is wie verantwoordelijk is voor de locatie. In ieder geval moet de gebruiker van het gebouw zorgen dat zij alle erkende maatregelen implementeert. 

Bekijk hier de energiebesparing voor onderwijsgebouwen

Onderwijs

Een school streeft er naar het grootste gedeelte van het budget in te zetten voor scholing. Doordat veel scholen in oude locaties zitten zijn de energiekosten relatief hoog en veelal ontbreekt het geld om te investeren in energiebesparing. Gezien de wettelijke ontwikkelingen op CO2 reductiegebied moeten scholen investeren in het terugdringen van het energiegebruik. Door inzet van het bestaande energie exploitatiebudget kunnen scholen budgetneutraal aan de Wet Milieubeheer voldoen en hun CO2 reductiedoelstellingen realiseren. Aangezien scholen vaak over meerdere locaties beschikken is het verstandig prioriteit te bepalen in aan te pakken locaties. Met behulp van onze energiebenchmark is duidelijk welke locaties goed en slecht presteren. Zo kan u gericht maatregelen nemen zoals het opstellen van de wettelijk verplichte erkende maatregelrapporten inclusief de kosten en baten van de te nemen energiebesparende maatregelen.

Vandaag besparen
onze klanten

Meer informatie? Wij staan u graag te woord!

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons