Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Horeca

Locaties van horecabedrijven die meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar gebruiken moeten maatregelen nemen om energie te besparen. Facilicom helpt organisaties om hier aan te voldoen. Sinds 1 juli 2017 is de Erkende Maatregelenlijst Horeca actief. Dit is een lijst met maatregelen die organisaties moeten nemen om energie te besparen. Als u de lijst opvolgt voldoet u aan de wettelijke verplichting.

Horeca

Veel horecabedrijven moeten nog maatregelen nemen om energie te besparen. Met behulp van onze Erkende Maatregelen Scan (EMS) ziet u welke erkende maatregelen u moet nemen alsook de bijbehorende kosten en baten. Indien bij uw organisatie meer dan 250 Fte’s werken valt uw organisatie binnen de Europese Energie-Efficiency Richtlijn - EED . Dan moet u ook voor alle locaties die meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar gebruiken de erkende maatregelen nemen. Indien u meerdere locaties heeft kan het zijn dat u locaties mag clusteren. Facilicom zorgt dat u voldoet aan geldende wet- en regelgeving, maar het kost u niet meer dan per se nodig. Ook indien uw energieambitie hoger is dan het voldoen aan wetgeving zijn wij uw partner. Wij begeleiden u naar een CO2 neutrale organisatie uiterlijk 2050, maar zoveel eerder als u dat wenst.

Naar branche overzicht

Vandaag besparen
onze klanten

Wat kan Facilicom voor uw organisatie betekenen? Wij bespreken het graag.

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Klik hier