Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

U kunt ook gegarandeerd energiekosten besparen!

Op basis van uw gegevens lijkt een besparing voor uw bedrijf mogelijk. Vul uw gegevens in en wij sturen u een vrijblijvende besparingscalculatie toe.

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Gemeenten

Gemeenten vervullen een voorbeeldfunctie en laten zelf zien hoe te komen tot een CO2 neutrale organisatie.

Gemeenten hebben afgesproken dat zij in 2040 CO2 neutraal zijn. Alle technische oplossingen en financiële middelen zijn voorhanden om dat te realiseren, maar de grote uitdaging is hoe dat allemaal te organiseren.

Gemeenten

Overheidsorganisaties zoals gemeenten zijn zodanig georganiseerd dat medewerkers die direct of indirect invloed hebben op het verduurzamen van de organisatie meestal zijn verdeeld over verschillende afdelingen. Zo zijn er medewerkers verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de bestaande installaties. Zij bepalen op natuurlijke momenten of de gemeente de installaties vervangt door energiezuinige alternatieven, of niet. Andere medewerkers zijn verantwoordelijk voor nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties. Tenslotte zijn binnen gemeenten vaak andere medewerkers die verantwoordelijk zijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen waaronder CO2 reductie.

Door met alle afdelingen samen het CO2 reductiebeleid op te stellen inclusief (sub)doelstellingen en bijbehorende strategie is de ambtelijke organisatie in staat CO2 neutraliteit in 2040 te realiseren. Bestaande budgetten op natuurlijke momentenkoppelen aan energiebesparingsplannen maakt dat binnen 15 jaar mogelijk.  

Wij ondersteunen in het bij elkaar brengen van alle activiteiten op het gebied van duurzaamheid en energiemanagement. Door inzet van onze webapplicatie Bespaar heeft u alle informatie overzichtelijk bij elkaar en voldoet uw organisatie aan de EED en Wet Milieubeheer. Wij begeleiden gemeenten bij het ontwikkelen van beleid, (sub)doelstellingen en strategie, maar ook bij het analyseren van meetdata slimme meters, opstellen van energie labels en energiebesparingsplannen zoals erkende maatregelrapporten en maatwerkrapporten. Wij kunnen u ook ondersteunen bij het koppelen van energiebesparingsplannen aan het Meer Jaren Onderhoudsplan (MJOP) waardoor u natuurlijke momenten optimaal benut. 

Vandaag besparen
onze klanten

Meer informatie?
Wij staan u graag te woord!

* verplichte velden
Neem contact met mij op

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Contacteer ons