Grip op energie Grip op energie

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

Bereken nu

Wat kan uw organisatie gegarandeerd besparen?

1.

Wat zijn uw jaarlijkse energiekosten?

€ 50.000

In welke branche bent u werkzaam?

2.

In welke branche bent u werkzaam?

Zorg psych. ziekenhuizen
3.

Uit hoeveel locaties bestaat uw organisatie?

5
Bereken mijn besparing

Uw besparing

1. Jaarlijkse energiekosten
€ 25.000,-
2. Branche keuze
Onderwijs
3. Aantal locaties
15 locaties

Vul aub alle verplichte velden in.* verplichte velden
Neem contact met mij op

Energieleveranciers

Data energiefacturen als basis voor online energiediensten resulterend in loyale klanten.

Bijna alle energieleveranciers hebben grote problemen om geleverde energie tijdig en correct te factureren. Facilicom Solutions Energiemanagement factureert met haar online factuurtool EASy geleverde energie en transformeert data energiefacturen naar nuttige informatie voor afnemer en leverancier. 

Energieleveranciers hebben sinds de liberalisering van de energiemarkt grote problemen correct en tijdig geleverde energie te factureren. Sommige energieleveranciers zijn al aan het zoveelste factureringsmodel bezig en hebben tot op de dag van vandaag het lek nog niet boven. Zolang de facturering niet op orde is kunnen energieleveranciers onmogelijk toegevoegde waarde leveren en zijn veel klanten terecht ontevreden.

Met EASy heeft Facilicom een factureringstool in huis waarbij de online factuur controlemodule de door EASy gegenereerde energiefacturen automatisch controleert en afnemers zelf online kunnen zien dat de lever- en netwerkfacturen correct zijn.  Daarnaast levert EASy additionele diensten zoals digitale facturen, diverse rapportagemogelijkheden in o.a. Excel, benchmark en actueel besparingspotentieel in euro’s en CO2. Het besparingspotentieel is opgesplitst in besparingen door foutieve (netwerk)facturen, aanpassen gecontracteerd vermogen, terugvorderen teveel betaalde energie belasting, aanpassen instellingen en implementeren energiebesparende maatregelen. Ook kan de web applicatie de data van slimme- en telemeters presenteren en analyseren en deze volumes vergelijken met de volumes zoals opgenomen op de lever- en netwerkfacturen.

De structuur van de web applicatie is zodanig dat het voor Facilicom niet uitmaakt of het single sites of Multisites betreft en of dat het grootverbruik- of kleinverbruik aansluitingen zijn.

Naar branche overzicht

Vandaag besparen
onze klanten

Ook van factuur als zorg naar factuur als kans? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

* verplichte velden
Neem contact met mij op Leave this field empty

Meer informatie?
Wij helpen u natuurlijk graag.

Klik hier